Henderson skyveportskinne


Bygg din egen port selv. Skreddersøm og solid kvalitet som ser bra ut.

Henderson skyveportbeslag er solide beslag som tåler belastning over tid. Dette er kvalitet som lønner seg. Gjennom Natrud som er offisiell forhandler av Henderson skyveportbeslag får du tilgang til et fullt sortiment. Dette er kvalitet som lønner seg i lengden, særlig med tanke på tid som brukes på montering. Vi har hatt kunder som har prøvde seg med billigere løsninger først, ikke det at dette er særlig dyrt eller store penger, men det er farlig, tidskrevende og kostbart med havarier. Her er det bra stål, godt satt sammen og alle deler er utviklet over tid til å yte lenge. Du tjener mest på å gjøre det riktig med en gang.

Du finner mye kjøpshjelp for Hendeson skyveporter på denne siden, og så lenge du fyller ut eposten i kassa så får du oppfølging i ettertid selv om du ikke fullfører kjøpet.

Skyveportskinne

Du kan se på Henderson Rustic for portskinne til dører i bolighus. De er primært laget for interiørdesign. I tillegg har du Henderson 280, og dersom du trenger noe hakket mer robust 290. De er ofte i bruk til gårdsbygninger. For låvedører eller garasje til større maskiner er 301 og 305 ofte passende. Mer info og oversikt over skyveport her.

Byggehjelp

Prøv byggehjelpen til vår leverandør. Du finner lett ut hvordan du designer døren, og deretter også mål og vekt. Antall dører, om de skal foldes eller skyves, om det skal være dobbelt eller enkelt skinne, og mye annet får du svar på. Deretter kan du plukke sammen av det vi har på lager, det er det beste. Du kan også ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.

Image

Oversikt over skyveportskinner

Nedenfor finner du vårt sortiment av skinner.